Rosefestival Ebberup fredag den 19. juli 2019

Rosefestival Ebberup og omegn.
Fredag den 19. juli - kl. 16:00-18:00
 Pris pr. person kr. 150,-
Tilmelding på
e-mail: kilavin1@gmail.com
Telefon/SMS 22481051

To timers rosefest på Ebberupvej 30.
Inspireret fra den franske riviera, vil vi prøve at skabe en god Rosé stemning med hele vores udvalg på 12 forskellige rosé vine, ledsaget af små mundrette gastronomiske lækkerier. En kort indledning om Kila Vin, Rosé og den lette tilgang til nydelse.
På dagen vil der være op til 25% rabat på udvalgte rosévine.


Kom og vær med til at gøre Ebberup og omegn lidt mere nice.

Vinsmagning i butikken fredag den 14. juni 2019

Sted: Ebberupvej 30

Tid:16:00 - 18:00

Pris: 100 kroner. Til gengæld gives der 20% rabat på de udvalgte vine :-)

TILMELDING: kilavin1@gmail.com eller mobil 22481051

På sådan en herlig sommerfredag skal vi smage en hvid Grenache Blanc fra Languedoc, en frisk typisk moderne Rosé fra Provence, en letdrikkelig grill vin fra Gascogne, lavet på malbec druen. Derefter bliver det lidt mere kompleks med en af mine nye vine fra området Pézenas i Languedoc. Fra Rhône bliver det den lille by Gigondas der ligger navn til en vaskeægte Rhône vin, fra 2015, - den topper nu! Afslutningsvis bliver det bobler fra Provence, - og ja, den har lidt sødme og kan bruges til velkomst eller en ikke alt for sød dessert, eller måske lidt fed hvid ost.

Der bliver selvfølgelig også serveret lidt gastronomi som passer til hver enkel vin :-)

 

Fredagsbar - Ebberup - Barkort

Fredag den 21. juni på Aa Strand Camping.

Kl. 16:00 - 18:00

Her vil Kila Vin også være til stede med 4-5 vine som kan købes pr. glas eller som smagning 3-4 vine kr. 50/70.

Derudover vil der være Drinks, god øl og hyggelig stemning.

Rosefestival Odense 2019

Igen i år deltog Kila Vin i det store Roséfestival Odense. Sammen med 15 andre importører uddelte vi smagsprøver til 1460 Roséglade gæster. Efter gæsternes kommentarer, - og køb, er vi overbeviste om at vi har noget af det bedste Rosé til prisen :-)

Vinsmagning i butikken fredag den 26. April 2019

Sted: Ebberupvej 30

Tid:16:00 - 18:00

Tilmelding: BUTIKKEN ER FYLDT OP FOR DENNE GANG, SÅ IKKE FLERE TILMELDINGER, TAK😊

Så er buketen samlet med lækre vineCool Rejsen denne gang starter med super fine bobler fra Olivia Gautran i Languedoc. Herfra drager vi lidt sydpå til Provence og besøger vores maskuline vinbonde Chantal. Provence er jo mest kendt for den lyserøde Rosé, men få er begyndt at udnytte solens varme til også at lave mere kraftige vine. Denne gang smager vi en af hans hvide vine som er lavet på Muskat Petit Grains og derefter en fadlagret rosé. Vi besøger også vores nye producent fra Portugal og smager en let Beire Douro som vil passe godt til de lette retter som hørere foråret til. Turen slutter hvor den begyndte i Languedoc hos Olivia, men denne gang for at smage hendes mand Nicolas værker, nemlig Sine Quano som er lavet på druen Carignan, en drue som har sin helt egen historie.

Vi afslutter med endnu en nyhed La Guirlande, også fra området Languedoc, - en lidt kraftigere sag lavet på Mouvedre, Carignan og Grenache, som efter en god fadlagring allerede nu er et hit hos Kila Vin, men også en vin som har en fremragende fremtid de næste 4-5 år.

 

Man kan høre og læse meget om vin. Uanset hvad man hører og læser, er der kun to ting som gælder. Duft og smag.

Kila Vin tilbyder mange former for vinsmagning. Ja, faktisk er det kun fantasien som sætter grænser. Vi former gerne en vinsmagning som kan passe til dine ønsker.

Har du et budget, så laver vi et godt tilbud.

Der vil blive følgende mulighed for at få kendskab til vores vine.

Mød os på Facebook

Deltag i en af vores vinarrangementer.

Bestil en  "smagskasse"

Prøv "Home Party" hvor du selv er vært.