Vinsmagning i butikken fredag den 26. April 2019

Sted: Ebberupvej 30

Tid:16:00 - 18:00

Tilmelding: kilavin1@gmail.com

Så er buketen samlet med lækre vineCool Rejsen denne gang starter med super fine bobler fra Olivia Gautran i Languedoc. Herfra drager vi lidt sydpå til Provence og besøger vores maskuline vinbonde Chantal. Provence er jo mest kendt for den lyserøde Rosé, men få er begyndt at udnytte solens varme til også at lave mere kraftige vine. Denne gang smager vi en af hans hvide vine som er lavet på Muskat Petit Grains og derefter en fadlagret rosé. Vi besøger også vores nye producent fra Portugal og smager en let Beire Douro som vil passe godt til de lette retter som hørere foråret til. Turen slutter hvor den begyndte i Languedoc hos Olivia, men denne gang for at smage hendes mand Nicolas værker, nemlig Sine Quano som er lavet på druen Carignan, en drue som har sin helt egen historie.

Vi afslutter med endnu en nyhed La Guirlande, også fra området Languedoc, - en lidt kraftigere sag lavet på Mouvedre, Carignan og Grenache, som efter en god fadlagring allerede nu er et hit hos Kila Vin, men også en vin som har en fremragende fremtid de næste 4-5 år.

 

Man kan høre og læse meget om vin. Uanset hvad man hører og læser, er der kun to ting som gælder. Duft og smag.

Kila Vin tilbyder mange former for vinsmagning. Ja, faktisk er det kun fantasien som sætter grænser. Vi former gerne en vinsmagning som kan passe til dine ønsker.

Har du et budget, så laver vi et godt tilbud.

Der vil blive følgende mulighed for at få kendskab til vores vine.

Mød os på Facebook

Deltag i en af vores vinarrangementer.

Bestil en  "smagskasse"

Prøv "Home Party" hvor du selv er vært.